Felülettisztítás

A homokszórásos felülettisztítás egy hatékony módja a különböző felületek, például fém, fa, beton vagy kő tisztításának. Ezt a technikát alkalmazzuk mi is, hogy a különböző felületek megtisztításra kerüljenek a különböző szennyeződésektől, mint például festék, rozsda vagy egyéb rétegek eltávolítására a felületekről.

Az eljárás során egy magas nyomású levegővel vagy vízzel kombinált homokot fújunk a tisztítandó felületre, amely eltávolítja a felszínen látható szennyeződéseket. A magas nyomású víz által hajtott homok fújása alapos tisztítást eredményez. A homokszórás során használt homok általában újrahasznosítható, amely csökkenti a hulladékot, valamint környezetbarát megoldást is kínál a tisztításra.

A homokszórásos tisztítás hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, mint például az olajfoltokat, graffitit vagy ragacsos anyagokat, amelyek más módszerekkel nehezen távolíthatók el.

A homokszórás továbbá ideális módszer is lehet felületek előkészítésére, például festés vagy bevonatok felhordása előtt. A tiszta és sima alapfelület javítja a festék vagy bevonat tapadását és tartósságát. A homokszórás alkalmas régi, elhasznált felületek felújítására is. A rétegek eltávolítása után a megtisztított felületek úgy fognak kinézni, mintha csak újak lennének. A homokszórás során a nyomást és a homok típusát könnyen szabályozhatjuk, így alkalmazkodhatunk a különböző felületekhez és azok tisztítási igényeihez. A homokszórás továbbá még alkalmazható a különböző felületek dekorálására, antikozására is.

Felülettisztítás fém

A fémfelületek homokszórásos tisztítása hatékonyan távolítja el a felületről a különböző szennyeződéseket, festékmaradványokat, zsírt és a rozsdát is. A homokszórás során magas nyomással, valamint sebességgel távolítjuk el a szennyeződéseket. A homokszórásos felülettisztítás továbbá alkalmazható még a fémfelületek festés, hegesztés előtti előkészítésre, mivel a megtisztított és sima felület javítja a festék tapadását a fém felületen. Alkalmazható acélon, rozsdamentes acélon, alumíniumon és további fémfelületeken is. A homokszórás során használt homok általában újrahasznosítható, amely egy környezetbarát megoldást kínál számunkra.

Felülettisztítás kő

A kőfelületek homokszórásos tisztítása kiválóan alkalmas a felszínen keletkezett különböző szennyeződések eltávolítására, például lerakódott kosz, vízkő, moha, festékek maradványainak megtisztítására. A homokszórás során használt homok általában újrahasznosítható, amely csökkenti a hulladékot, valamint környezetbarát megoldást is kínál a tisztításra. A homokszórásos tisztítás hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, mint például az olajfoltokat, graffitit vagy ragacsos anyagokat, amelyek más módszerekkel nehezen távolíthatók el.

Felülettisztítás fa

A fa felületek homokszórásos tisztításával eltávolíthatóak a felületről a különböző lakkok és festékek maradványai, valamint a fa elöregedett részei is. A homokszórás fa felületen nem csak tisztításra, hanem a fa erezetének hangsúlyozására is alkalmazható, amelyet általában a beltéri fa bútorokon szoktak használni.

Felülettisztítás beton

A homokszórásos beton tisztítással eltávolítjuk a felületről a vízkövet, cementfátylat, festékmaradványokat, olajfoltokat, gumiabroncsnyomokat és a mohát is, ezzel megújítva a felületet. A homokszórás során magas nyomással, valamint sebességgel távolítjuk el a szennyeződéseket. A homokszórásos felülettisztítás továbbá alkalmazható még a betonfelületek festés vagy javítás előtti előkészítésre, mivel a megtisztított és sima felület javítja a festék tapadását a beton felületen. A homokszórással eltávolított rétegek után hosszabb ideig maradhat a beton felület korrózió mentes, nehezebben alakulhatnak ki rajta repedések és további károsodást okozó problémák.